torsdag 11. mars 2010

Endelig er det ikke bare fuglene som kvitrer



Endelig er det kommet litt mer vårlig stemning...Lufta har begynt å bli litt anderledes og varioen svarer med lystig kvitring...Ikke så lenge om gangen enda men det vitner om håp i det fjerne.. Tirsdagen ble en merkedag..Første dagen på lenge med litt + og første dagen i år på Høsbjør som virkelig ga noe. På grunn av litt travel tid før avreise til Malaysia blir det ikke så mye skriving men bilder og video taler sitt tydelige språk....



Våren er i anmarsj og tar jeg ikke helt feil kan det bli 1000 meters kjenning for alvor da jeg kommer tilbake fra malaysia den 30. :)...Gleder meg til turen med mat og dykking men på denne tida av året er det heller ikke fullt så jævlig å komme hjem heller :)


Kaffe og boller hører med når årets første piping er unnagjort..Noen litt mer enn andre men det får cirrusen ta skylda for ... Alle fikk løft og alle var blide og strålte om kapp med sola :)



På andre turen ble det også litt tid til å prøvekjøre nye fotoapparatets kamarafunksjon. Må bare få installert pluging for det nye formatet...Etter malaysia ......lufta var så rolig så bremser var unødvendig....Det gikk også fint å sitte å filme i hvert fall etter å ha forlatt hangkanten uten votter...Nei nå går det på rette leia :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar