lørdag 18. februar 2012

Ikke helt bomtur ...men i dag holdt værgudene oss for narr

Kikka bortpå bangs da je sto opp for andre gang i dag....og så snaut en tredjedel av masta...Ikke helt overbevisende etter tidligere erfaringer ... Så begynte tåka å trekke nedover mot øststarten og slaget synes tapt... Begynte så smått å gjøra klar tel å blande en bøtte flislim da bangs plutselig skinte gjennom igjen...

Ringte Arne og vi ble enig om å møtes på landinga 11...det var vel dagens tabbe...vi skulle dratt opp i tåka og satt oss til å vente...For da  vi kom opp så det ikke fullgæli ut så jeg begynte å rigge...( Hadde tatt med HG i dag da det var spådd rikelig med vind..

Skulle uansett flytte stoppern for opphenget til Pit-Triken så om det grodde igjen så var det ikke bortkasta læll... Gjorde nesten klar alt da tåka kom...så da ble det en tekopp i lavoen og litt avslapping...så plutselig lysna det igjen men vinden var noges skiftende....tok opp vingen og bare kjente på det og vinden skifta fra side til side...helt monto..og i tillegg så la det seg litt på vingen.

Ny pause...så litt bedre igjen og tørka av vingen og var neste på nippet til å pakke sælan...da...i løpet av sekunder var det helt tett igjen og så kom snøen...så da var det bare å pakke ned å dra hjem å legga litt flis. Men fikk  nå gjort litt justering ..og fekk fønni fram att litt HG utstyr..så en vet hvor det er hen :o)

Og det hadde vel itte vært noen vist å vente der oppe for tåka har liggi langt neri lia nå etter je kom hematt....har fin utsikt fra "prosjektet"...og kikkerten står i vindusposten :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar