torsdag 7. april 2011

Nesten som julekvæl på kjærringa

Vi går å gleder oss til våren og at det begynner å skje ting i lufta....Nå er det vel litt spesiellt i år både med vær og helse....og lite vinsjing har det vært så her sitter jeg egentlig med en ny sæla og ny hangloop i bestilling til begge vingene og cumulusene gror på himmelen og jeg har ikke fått prøvd en dritt....men med litt flaks så passer det vel...

Det er vel som å banne i kjærka men det har "heldigvis" blåst hatter og høy og kuer i kasta noen dager så tia går mens je venter....Kanskje blir det en liten ekspedisjon tel sundvollen i helga...eller ringebu..håpet er nå at det blir litt støttehang og litt termikk så det går an å bli litt støl dagen etterpå....for blir det flyging å løft nå...så er det itte snakk om å lande før kroppen "falling apart"..hæll noe slik . Tape full bøyla i "kanintenner" (pinex forte) å gi gass... Midt i april sist vår hadde je alt flydd min første 10mils tur...håpet er der men tviler vel sterkt på om det går slik helsa er nå men det er mye å velge mellom fra sklitur til 10mil :)

Begynner å kjenne abstinenser...å det er itte bra...å så skulle je vel ha fått prøvd Rush 3 snart og ...så fort den ankommer og været vil...Mye nå sier'n Truls :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar