torsdag 21. april 2011

Fra møkkaplass til værdens navle ... massivt oppmøte men nesten tilbake til tidligere status

En helt utrulig termikkprognose og lovnader om sprek termikk hadde nok gjort sitt til at Høsbjør i dag minnet mest om sundvollen.... vi fikk nå i hvert fall satt rekord i antall piloter på start... Dagen var ikke så veldig gammel da vi rundet 20 piloter Men hva hjelper vel det da værgudene har bestemt seg for at det skal ligge skyer i veien for sola og trykke for høyt. 
 Mange fikk seg fine turer på en blanding av hang og termikk men de helt store forholdene forble bare i værmeldingen og kom oss aldri helt til gode.. Så da er det valgets kval igjen..skal vi dra oppover til sikrere forhold og mere skyer enn å holde oss her nede å spille bingo med værgudene..
Vi kan uansett se tilbake på en historisk dag med mange piloter som aldri har vært på Høsbjør..og en del gamle travere..det sosiale og juging og humør var uansett på topp så en bomdag kan en vel uansett ikke kalle det ...Kanskje glimter Høsbjør til igjen men tror vi må ha litt nordavind for å få inn litt "friskere" luft...så solstrålene får litt effekt...

I morgen er det en ny dag...hva den vil bringe...nei det er det vel ingen som vet sjøl om værmeldinga mener både det ene og det andre...Men det er vel litt derfor vi driver med dette...Ingen vet hva morgendagen vil bringe....forhåpentligvis vil det bli en knalldag :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar