onsdag 26. januar 2011

Vel framme i Vietnam etter laaaaaaang slitsom reise

Så er vi endelig framme i Vietnam ....Ligger i senga i strandbungaloven og hører på bølgeskvulp...god å sliten...lokal tid  halv åtte....men det er nok snart game over og bussanlull..

Lang reise som begynte med en gåtur ned på stasjon...tog til Gardermoen....Fly til Bankok...men med opp til 204km /t medvind...tjente vi inn en del...men flyet videre til Vietnam..gikk jo samme tida så det ble bare litt bedre tid i Bankok...

Så flyturen til Saigon...eller Hoh Shi mihn town som det heter nå...Og bussturen derfra på ca 5 timer var litt av et show.... hvis det hadde vært like store bøter her som i norge og vi hadde kunnet utstede bøter for alle forseelser vi så fra bussen ville nok summen ha kommet opp mot et norsk statsbudsjett for 10 år siden .. det ble en del latter og bilder...nå er det sent og slitent så bilder kommer etterhvert som en finner ut hvor bra nettet er .....

Snart kommer Jon blund til en åttekantet strandvilla med spir...nesten som ei lita kirke...grønt grønt grønt og superhyggelige folk....... Spanjolene og grekerne..i det "vanlige" syden har mye å lære :)

2 kommentarer:

 1. Godt å høre at dere har kommet helskinnet frem.
  Slitsomt å farte nedover til Asia, men det er det all verdt, når opplevelsene står i kø hele veien :)
  Strandbungalow og bølgeskvulp høres bare hlet fantastisk deilig ut, eneste skvulpet her er den evindelige oppvaskkummen som aldri blir tom! ;-)

  Kos dere videre - og husk solkrem :)

  SvarSlett
 2. Og eneste som skvulper her er gullfisken, *sukk*
  Høres fantastisk ut:) Kos dere!!:)

  SvarSlett