fredag 24. desember 2010

Definisjon på julen på Ikkepedia :)

Jul er den beste tiden i året, hvor du stjeler godteri og kaker fra kakeskuffen (for den er nemlig full i denne perioden, frem til du tømmer den).

Du har også fri fra skolen, som gjør at du kan stå opp sent og legge deg enda senere.

Mange tror at man feirer at julenissen, han som sniker seg inn om nettene for å få masse mat, ble født, men vi har funnet ut at det egentlig var MacGyver som fant på dette med jul. Han elsket presanger, så han fant på en lang historie om en fyr han kalte mr.DildoSpanker, men folk har skrevet om historien til å handle om en annen, Jesus.... Hvem enn det er :S som forøvrig er 24. desember. Uansett kom folk på at flere ville feire jul, hvis vi rett og slett bare fikk inn en feit nisse som kunne lage alle gavene til oss. Det gjorde vi, og idag bor nissen på hybel på Tynset sammen med MacGyver. Nå for tiden er det nemlig Elkjøp som produserer alle julegavene. Tror de.-

Hovedpunktet og meningen med Julen, er egentlig bare en god grunn til å få det du ønsker deg, ikke bytte mot "noe du har laget selv, for da blir bestemamma og bestepappa glade". De blir egentlig ikke det, men det er bare noe de sier for at du ikke skal bruke opp alle pengene dine på dem. De er tydeligvis snille!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar