mandag 17. oktober 2011

Kursbakken i helga


På lørdag ble det 7 frammøtte og det var egentlig spådd ganske stille...så en får vel si det var positivt overraskende at det etterhvert sto brukbart inn i bakken... Men ganske pulserende... Det var sjelden det var trøkk hele bakken hvis en hadde det på start...og var det rolig på start fikk man en puff lenger ned i bakken
 På grunn av såpass varierende var det heller ikke like lett for alle...så det ble en del løping...for mange helt ned på knekken på jordet...og for andre så å si hele bakken ned..
 Og godt var det for på søndag våknet vi opp til grått og trist vær...var en tur oppom skolebakken før jeg dro på kroa men så stort sett ingen ting ... Stian tok en tur oppom bakken i brummund.. der var det også helt stille... og det kom smått yr fra lufta
 Så det ble logget en del kaffekopper..og det ble litt løs prat rundt en del viktig teori i forbindelse med flyginga...pluss noen røverhistorier :)
Til slutt dro vi opp i skolebakken og hadde et øyeblikk trua..men så kom tåka sivende igjen både fra høyre og venstre...og vinden var like fort bakfra som inn...og da blir det vanskelig ..for ikke å si umulig å kurse...så vi bestemte oss for å ta en tur på rampa på Høsbjør for å ta litt " mental forberedelse"... Noen kunne nok alt ha kastet seg utfor mens andre var litt mer tilbakeholden...så vi får håpe på brukbart vær framover så er det vel ikke lenge før fugleflokken svever :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar