søndag 9. oktober 2011

Dugnad på bangs del 2

Dugnadsgjengen i dag søndag...Trond greide som vanlig ikke å stå rolig :)
Så var det dugnad...del to..Jeg og Thor Arne begynte ved 8 tida da vi ville gjøre mest mulig før regnet og kanskje få oss en flytur... Det var nok startbart hele tida men ble aldri noe trøkk....før det plutselig slo over til sørvest..90 grader side og delvis bak... Og da Morten og Stig..Jr. og Arne hadde vært ei stund kom snøen og.... omtrent samtidig med Tove..

Så status så langt...Vi er ferdig på høyresida...det meste er bært enten opp forbi start eller helt opp til mastfundamentet dit vi kommer med henger...Det som er på høyre sida prøver vi å hogge å lunne opp nede på stupkanten så det kan hives ned da det skal hogges på nersida..Bæringa opp derfra hadde vært nesten umulig  så vi satser på at det blir slik..

Da gjenstår det evt...ørlitt bæring...og lessing av henger...Skar ta en telefon tel Hanne ila de første dagene å få anvist avlessingsplass..så kaller vi evt inn så et par man kan være med å lesse på og av..

Takk så langt til de som har vært med...Og til de som ikke har vært med ...tenk på de som har slitt å svetta neri lia da dere ser  å fint det vart ......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar