tirsdag 1. februar 2011

En helt vanlig dag

Opp mellom 6 og 7...med en kaffe og en drambui på platten utafør hytta vi bor.... Frokost med stekte egg...bacon...og en del mer eksotiske retter før litt lesing på stranda..

Etter litt blir jeg litt rastløs i bena og tusler en tur ca ei mil sørvestover stranda og er på tur tilbake da en russer drøyt mi vekt står klar med trapes på og skal ha hjelp til å få en kite i lufta.... han kaver med hue og slik jeg forstår det mener han at den som holder i 14m2 med kite skal slippe....og det gjør vedkommende med litt slakke liner ....kiten tar av litt brått ....skjærer til værs....tar med seg russeren 4-5 meter til værs der han mister fullstedig kontroll og legger kiten hardt og brutalt ned mellom palmer...solsenger og turister ..så folk spruter i hytt og gevær..
Anita har gått til full  krig mot myggen og har nesten tømt butikkene for "radar"...og andre duppeditter som sitter i kontaktene her og skal jage myggen....ligger i en kokong av myggnett om natta men faenskapen har nok sine smutthull... sjøl ble jeg vel immun en gang for mange år siden i åsbygda.... da jeg satte meg til disposisjon for stikk å trudde je skulle bli gal av stikk å kløe...men nå får jeg bare noen små røde prikker som et knappenålshode...

Nå er det middag... ikke helt sulten men da spisekartet kommer på bordet kommer det vel :)
Her er klokka halv åtte på kvelden og hjemme halv 2 på dagen....så vi leder med noen timer enda ....

1 kommentar:

  1. Hahaha, synes jeg ser det for meg:)Kite-Russeren:D Usj, mye mygg der, er no dritt.

    SvarSlett