tirsdag 22. desember 2009


Så rakk julenissen innom Vogngutua før værste julestria...Mest for å kvitte seg med ei lang pakke som stakk godt utafør sleden :) ...Og je sa takk og var glad som ei lærke... Bare 5 uker fra jeg bestilte til den ligger her klar...og faktisk 4 tusen billigere enn det jeg måtte ut med for Falcon...dog med en ugunstig kurs..fordi vingen vart mektig forsinket .


Men nå gjelder det bare å få til noe flyvær så vi får prøvd. Har flydd Malbu før men denne er spesialbestilt med "riktige" wirefester og profilerte oppreisere....noen sier det utgjør fra 0.3 til 0.5 ekstra i glidetall men sjøl syns jeg det er fordi det uten tvil er bedre å holde i .


Vingen er testflydd men det er alltid like spennende å fly et testprogram for å se om den er slik den bør være ...Kort dag i morgen så får vi se hva vi rekker...vet ikke om mylaren er tatt ut enda men ytre vingerør må i hvert fall på plass...så er det flybart så går det nok fort :)..Ellers får vi ta en PG tur i mårra og kose oss med montering på julekveldsdagen så den er klar til romjula..Da skal den prøves uansett...og fotograferes ... Så får vi håpe det blir en fjelltur eller fler på den til sommern :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar