fredag 27. april 2012

Siste flisa lagt ...foreløpig

Da er endelig siste flisa lagt.... med lurvete rygg og bare ei skulder som fungere har det vært en lang prosess..men litt moro må det sies å ha vært...så bare en får klint inn litt fugemasse på brystningen nå så er det bare dørene og litt finish utvendig som mangler...og det går det an å ta litt nå og da...for da er det i hvert fall bruksklart inne.. Og grillsesongen er nå i gang..

Så om itte alt for lenge nå så er det "ferdigkaffe"...sikkkert med en lille likør  i glasset ved siden av .


Men det er vel bare tull å tro at en blir arbeidsledig nå...trapp ute..terasserekkverk i front...takutstikk over lufteterasser på begge sider og forlengelse av det balanserte ventilasjonsanlegget...som også skal ut i vinterhagan så det blir litt javnere temp der....slik det er nå med bare presenningsdører og mye glass..blir det liksom styggene varmt da sola er framme og kaldt om natta eller om det er grått.... men greit å  ha litt å fara med på dager det itte går an å fly eller fiske eller noe av alt anna rart en driv på med .....

Har vel aldri skjønt at det går an å kjede seg ...til det er det alt for mye artig å finne på hele tida og væl så det ...og som stort sett de fleste så trenger kroppen litt hvile og .... :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar