søndag 1. april 2012

Bjørgeberget ryddet...

Som det går fram av bildene så begynner det å bli riktig så fint oppå starten på Bjørgeberget..... og etter ei stund var det nok flybart og vel så det og.....men sia det er en ny plass og det ikke er no gærninger blant oss...så blir en liksom litt forsiktig og vil ikke ta noen sjangser...men nå i etterpåklokskapens navn kunne vi nok ha flydd både like før og etter den første snøbyga..men ettehvert så dreide vinden og økte i styrke...akkurat som yr hadde  spådd... ( så nå må vi vel ratt begynne å stole på det de melder og)... så nå på slutten var det utelukket å fly...Men starten er rydda...og mange stubber er tatt....motorsagkjede mitt måtte melde pass etterhvert....var nede i bilen og trodde je hadde med reserve men hadde bare ei middels bra fil....så det ble en stubbe etter filing før det bare var å innse at slaget var tapt...

Men vi fikk nå en fin dag i påskeværet...som var en  blanding av sol...vind..byger av ulik karakter..med en blanding av hagl og snø..

En stor takk til Arne...Kjell..Junior..Trond og Mona for rydding og raking... og til Stein Are for smågodt og kaffe ( han og Kasper og Nikko..kom etterhvert ) så det ble nå en fin dag i varierende påskevær..med juging og tulling...bare synd at yr etterhvert fikk rett..så langt...vi gir oss ikke enda...det er vel meldt en mulighet for at sola skal stikke fram utpå eftan...så da sjekker vi nok om det kan gå an før vi avskriver dagen  helt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar