onsdag 10. august 2011

Elva har gått opp og det har fisken ogEtter det siste regnet har elva gått opp litt og det har fisken og ... var på OBS etter jobb i dag  og fikk bytta ei stang som hadde knekt ...og måtte selvfølgelig bortom elva å prøve....hvordan den funka..

Etter bare noen kast rulla den første rundt men bomma .... like etterpå  en litt større en som hang på et par tre sekunder før den rev seg løs....sløve kroker var antagelig årsaken.... enda en måtte bortom før je ga meg etter en drøy time..

Så en god anleding å ta en tur med Tommy.....som gjerne skulle hatte  en skikkelig ørretkamp i elva...

Så da klokka var litt over 18.00... bar det opp i elva...var innom sveumhølen en tur først uten serlig liv....en liten tass vart med opp..men ittno større...

Fullt av biler hele vegen oppover men mellom mauset og leråa var det ingen...så der gikk vi ner...
Her har jeg fått en del fisk før og plasserte Tommy i "gromhølen" mens je prøvde lenger ned.... Men rundt elva er det fullt med kjærr og drit så ett minutt senere dukka Tommy opp..lettere frustrert for det var vanskelig å få kasta der... Av erfaring vet jeg at det står fisk der...nesten alltid så dura opp sjøl for å lure spinnern uti strømmen...på tredje kastet smalt det og snella kom med sine kjente "knarr" lyder når fisken rusa nedover og utover strømmen...Men etter noen runder begynte den å få slagside og je kunne bare leie den innover mot noen steiner ved land...der  ble den stående med hue under noen steiner...da var det bare å ta "nakketak" å løfte en sølvblank ørret på 58cm og snaue 2 kilo (bilde) inn på land...

Enda et par tre støkker kom etter sluken men ikke borti..så ikke så helt ille ..og det er enda 20 dager igjen før elva er freda...så det blir nok noe fisk i år og :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar