mandag 6. juni 2011

Flyvær og fisketid

Det vart en tur utpå Mjøsa i går.... Thor Arne og je...lite fisk å mye fæle historier og fliring så magaskinnet riste..

Det vart nå tel slutt ei gjedde på rundt 3 kg.... som hadde gått på djupriggen og itte løst ut klypa...så hadde vel slukt så mye vatten så var nærmest bevistløs da vi fækk a oppi båten..

Prata med en kompis på brygga på tur inn att og fekk bekrefta at det hadde vært dårlig bett ei stund...og det vesle som var..mest på natta...så da får vi nå se om løsta er stor nok tel å prøve det ....

Ellers er det møkkavær på gang å da er det som vanlig sørøst og glade dager på bangs.... I dag var det nok litt rart i forkant av tordenværet...i hvert fall på den tida vi var der.. Jeg starta først i ca 5-6 m sek...og var ganske så sikker på hang og bobler...Det steg bare moderat..så vart litt forundra...fikk så ei skarp boble i noen sekund..og rakk knapt å reagere før den var borte....titta ner og så at skogen var helt uten bevegelse...Merkelig fenomen med så sterk vind på start og ikke noe 50m lavere.. så det ble en kort tur..

Men nå har tordenværet fått ruska litt opp i lufta så i mårå etter litt regn har je nå trua att...så får vi se da....tør knapt nok å melde på tavla om garantihang mer da metrolygene har lurt i hvert fall noen av de andre ...sjøl om jeg har fått fine turer ..


Tida går fort tel den 14 og operasjon så det blir litt ekstra trøkk for å få med det som er nå...slik like før....DET ER MYE NÅ :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar