lørdag 12. mars 2011

Det er mye nå... bruker Truls å si

Litt akkedering om hva vi skulle gjøre i dag ...Heidal  var nevnt men fortsatt en del høydevind gjorde såpass lang tur litt usikker ...Så var Ring nevt...for min egen del med litt vond rygg ville jeg heller satse lokalt.. Trond ringte og var klar og like etter Ørjan..så da bestemte vi oss for å ta en bangstur før Arne kom på isen med vinsjen...Han hadde som vanlig mekka litt og nå var potta litt mer lydløs :)

Vestlig på parkeringa på bangs så vi var ikke sikker men på start sto det inn svakt i perioder...så vidt baklengsføre...Vi kom oss i lufta alle og hørte så vidt pip før vi måtte ner ...

Da var Arne kommet på isen og Jon med propell.. som tok en runde for å sjekke lufta... litt termikk over noen plasser men ellers var lufta i dag og meget rar...etterhvert side på bangs.og bak på høsbjør...nord på mjøsbrua og rein sør på isen...Vi fikk nå gjort noen trekk før vi valgte å prøve eftastermikk på høsbjør i stella før urein luft over isen....stor forskjell på i henge fast i ei line og...å fly fritt da lufta er litt mongo.

Sto fint inn på Høsbjør da vi kom opp og Stein Are var som vanlig i lufta førs....hang fint og kom med meldinger om fin luft...så starta Trond...og etter det løya det litt...og Trond datt gjennom... Så starta jeg og Jon ..men etter noen legg bar det utover...for svakt med tre på hange...rent for tett på hverandre...Men vi traff på litt termikk over slalombakken men trangt og vanskelig...så ettervhert måtte vi ner å lande men litt gnuing vart det....Etterhvert kom både Arne..Ørjan..Monika..Tove  og Levi seg ut men det var nok blitt for  sent på  dag... Men en fin dag med tilnærmet påskestemning...skal en uansett ikke klage over ..sjøl om flyturene fortsatt er litt for korte :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar