fredag 5. juli 2013

Ferie....

I går....satt å skrev ut papirer etter å ha dømt siste fagprøve før ferien...da gikk det plutselig opp for meg at det var ferie...slik helt plutselig. Merkelig følelse..kroppen slipper liksom taket og slike småvondter som er blitt undertrykt kommer fram....samtidig slipper stresset taket og det er liksom bare godt å kjenne at ræva synker godt neri stolen.

Og så kommer dillema...samtidig som en er så sliten så en egentlig skulle ha holdt senga et par tre dager...så begynner det å surre i hodet...alt en skal prøve å rekke på fattige tre uker..Har alltid lurt på hva som beveger seg i hodet på folk som ikke vet å di ska finna på....må vel væra helt tomt væ...


Tipper at tre uker kommer tel å gå i turbofart og at je antagelig kommer tel å rekke omtrent en tredjedel av det je helst skulle ha gjort... Da er det godt å vite at en ska jobbe i bare 2.5 uke før det bærer til "karibien" for å slappe av ..dykke...fiske ...sole seg..dra på jungeltur..eller hva det måtte være..smake på mat fra en verdensdel vi ennå ikke har prøvd..

Det blir uansett godt med litt fri...både nå ..og da :)


 Valgets kval blir om en ska følge hjertet å gjøra det
en har lyst på eller det en burde ha  gjort... men en får trøste seg med at det kommer dager tel høsten som en får fullføre alt...eller i hvert fall en del av det en skulle ha gjort..(levegger...belegningssten...støpe fundament...frese opp litt i hagan..få parkert båthengern..helst brukt båten..grava opp og fullføre accudren og drenasje foran garasjen..rødde oppatt etter alt som har skjedd i vår..osv..osv )   ...for nå er det da vel egentlig ferie...ja....visst er det så :) ...skrek forresten i bil i dag da je var på tur hematt å visste je hadde ferie :) :) :)

1 kommentar:

  1. Veronica Dyreng5. juli 2013 kl. 23:10

    Ferie er en fantastisk oppfinnelse :) Jeg kjenner også til det dilemma med at man burde slappe av, men samtidig ikke vil kaste bort ferien på å ikke gjøre noe. Så jeg har laget kjøreplan for min ferie, slik at jeg ikke glemmer noe, haha :D Det er jo artige ting da, men blir endel kjøring hit og dit :)

    SvarSlett