søndag 23. juni 2013

Garantihang...del en og to

Så var det duket for "garantihang" nok en gang....vi har vel trudd det skulle bli det mange gonger alt i år...men så har det skjedd noe med været så det itte har stemt.

Men så plutselig...så skulle det stemme..i hvert fall nesten.  Trudde det skulle ordne seg tel ca 10 men da tåka lette halv 9 så begynte je å gjøra meg klar... Sendte på meldinger og dro bortom i tilfelle noe ventet på landing...men ingen å se..
 
Dro nå opp og sola skinte og det suste i skogen...perfekt..men før je var ferdig med å rigge så kom skyggen og de daua ut.. Ørjan hadde kommi og var ganske klar for å få gjort unna siste timen han mangla..
 
Var usikker på å mye trøkk det var men vi vart nå enig om å prøve...Je først...og det var nok litt mer fra høyre enn ventet... Men det steg...og etter litt om og men kom Ørjan etter....dog med en del klunder for å komma opp..men tel slutt så gikk det greit..Men vinden hadde økt på og etter at Stein Are også hadde kommi i lufta var det lite framdrift...og etter hvert regn både her og der..
 
De andre kom seg ned på henholdsvis landinga og Nerlien gård..mens je kryssa mjøsa og landa ved Tess...hadde bare så vidt fått av meg hjelmen å slått av instrument før regnet hølja ner..
 
Så pakka fort å dro på kroa og tok en kaffe og softice :)..mens de andre henta biler
 
 
Med bløt vinge var je vel egentlig ganske klar for en "del 2"..så da Stein Are meldte at de ville prøve att så var je klar tvert.
 
Jeg ..Stein Are...Tove..og Kurt denna gangen...Stein Are først i lufta med meg like etter..men nå var det nok enda mer vind enn før i dag...så det ble ikke noe flyging på resten... Stein Are landa og ganske fort da det var lite framdrift...Bilen min ble kjørt ned så je fløg tel je vart lei å landa ved sagflishaugen...fin dag med nesten 3 timer i lufta men noe drøyt med vind for PG på del 2....men de prøver att i mårå...da je er på jobb...så får vi se om det blir att litt løft tel je er ferdig på jobb :) 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar