tirsdag 26. mars 2013

Høljerast....dokka funker tidlig på våren :)

Morten rigger
 
Nok en knalldag på Dokka Høljerast..Det begynte med Espen og Terje 3 dager sia... som kom ganske overraskende...Trudde vel det var litt for tidlig og at for høyt trykk...Men så i går ...til og med med skyer atfør sola så ble det ganske brukanes :)   1925m og mye moro ...Og i dag var det meldt full sol så vi hadde vel litt trua.
 
 Og da vi kom fram på start så kom syklusene sterkere og sterkere .. så ble litt bekymra for to ferske som skulle sjekkes ut som  var forsinka...Men de kom nå omsider og Trond var klar alt med PG og hadde nok litt mer trøkk i duken i dag...det bar til værs og det ble nok litt baluba bakpå der....

 Så starta Espen ...Og ikke lenge etter kunne vi se vingen i miniformat langt over oss... Guttene jeg skulle sjekke ut rigga og begynte etter hvert å bli ferdig..
Vi ble enig om at de skjulle være med å se på Mortens start og at kvaliteten på lufta da han starta skulle bestemme om det var høvelig for folk med mindre erfaring...men det begynte å bli daffere og...litt i minste laget..etter hva Morten ville ha...men han kom seg ut og etter hvert bar det til værs med han og....Og så var det klart for "ferskingene"..... førstemann kom seg fint ut og rett i boble... Litt mer skeptisk til nestemann som ikke hadde flydd i løft før men tok en skikkelig leksjon og han hadde nok skjønt...for det ble knall tur på han og ...tross litt bom på landinga
Men nå hadde det stilna ganske mye så da jeg skulle starte måtte jeg vente litt før det var såpass at det gikk an å starte sikkert...slet litt med å få høyde men etter hvert bar det opp...men hadde en periode i midten som jeg var ganske lav igjen...men så kom det til slutt ei litt mer definert boble som brakte meg opp i dagens høyeste..ikke fullt 1900m men drifta såpass bakover at jeg ble med...men lite å finne bakover så det ble mest skli...og landa på samma plassen som Espen...nok en dag ..langt over pari på dokka  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar