lørdag 23. mars 2013

God påske

Så er endelig påsken her....godt med noen fridager  og hvilket påskevær :)
Sa ei stund før påske at en får passe på å fly og utnytte tida maksimalt nå før påske...for normalt sett så kommer påsken med flere dager med drittvær og evetuell tåke..
 
 
Men hva er det vi ser...jo...sola og et høytrykk som vi sjelden har sett makan tel..Kaldt om natta og i hvert fall litt varmere om dagen

Varmegradene som di spådde har riktignok ikke fått skikkelig tak enda men det kommer nok av det høye trykket og en solid inversjon..

Og med høyt trykk så blir jo også det vi vil ha holdt nede med med ei litt spesiell effekt

De av oss som har vært med å fly termikk i høytrykksforhold har jo erfart at boblene kan være både trange og harde...Vi kan tenke oss som en ballong som blåses opp men som vi skal holde nede med begge henda...og plutselig så popper det ut et utskudd av ballongen mellom fingra vår...rått og brutalt..

Men vi får eta appelsiner å kose oss som best vi kan...Det er vel fortsatt for mye snø i dala tel at det blir de helt store forholda for å fly langt...får vel vente tel midt i april og utover med det..

Men noen fine dager bør vi vel få ut av det ..både med kaffe..kakao..appelsiner  og det som måtte passe den enkelte av sysler ...Noen liker å gå på ski...noen fly...noen liker at det durer og noen liker rett og slett å bare ta det med ro

God Påske til alle :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar