mandag 28. januar 2013

Testing i mer snø

I går og i natt har det vel kommi mellom 10 og 15cm snø...og litt rimflak og snø var det vel fra før...så var litt spent på om je fekk fart nok.... Og på første forsøk så gidde det bare så vidt..men motoren gikk urent...så landa å prøvde å justere litt forgasser....og nå gikk det litt bedre men motoren gikk fortsatt urent...Vi skrudde ut pluggen og den så fin ut så skjønte vekk ikke all værden ei stund...helt til je kom tel å tenke på kabelskoa inn på koil.... for en ta dom har hoppa av før...og begge var helt løse..og sjøl om de var sikra med tynn kobbertråd var det nok tel at en ikke fikk javnt med strøm....trur vi i hvert fall... før etter at Vegard hadde kommi fram med leatherman så je fekk klemt tel litt..funka det bra...

Mjukt å fint å ta av å lande i løssnøen :)...så det ble noen turer til....helt til kroppen var kald og det begynte å bli lite bensin... ( skulle hatt større tankt)

Så det vart en fin dag i sola ...fint lys å lande i og ikke aller værst temp å fly i..i hvert fall korte turer...å skar en lengre så går det an å setta på scooterdressen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar