torsdag 27. september 2012

Venter spent

Ja da er siste skuldra operert..... litt kraftigere "blokkade" denna gangen.... så armen hang som en tung slakk "kabbe" helt tel i dag tidlig...og er vel itte helt med enda.

Men har vel trua på at det vart vellykket nå og...ikke noe mer vondt enn sist etter operasjon og vondt på stort sett de samma plassa...men å bra det vart merkes vel itte før om et par måneder...da vil det vise seg om "skranglinga" er blitt borte... Høyreskuldra var helt jævlig slik... det var nesten så legen flira da han hørte lyden inni der....tenkte før meg sjøl at det kunne vært ei utfordring og sendt inn den tel "lyden av norge" på P4...men nå er det forhåpentligvis for sent..

I slutten av oktober er det ryggen som står for tur...først MR og så får vi se om det blir fjærning av forkalkninger der og...hvis det kan hjelpe på at venstrebeinet dovner bort i tide og utide så er det vel værdt et forsøk...Er liksom så greit å ha "understellet" i orden da en ska lande  :)

1 kommentar:

  1. Hau, har ikke greie på slik røntgen, men så vondt ut det der. Ja, skulle hatt den på "Lyden av Norge" ja, skrangla sikkert godt:) Får håpe alt blir bra, og rygg likeså:)

    SvarSlett