søndag 9. september 2012

Første flydag

Fikk ikke lagt oss før kl 03.30 første natta så gårsdagen ble mest en "slarkdag...hadde tenkt å dra opp klokka 17 men for første gang på alle disse åra så overutvikla det og kom regn....ble flybart att like før det var mørkt men vi har da ferie ...så ikke no stress..

Dro opp kl 09.00 i dag og havna på 1800starten....den her også blitt belagt med belegningsstein nå i vinter så kjempefint å starte der....svak vind men så noen som tok noen runder i termikk over kammen før de ble borte...så bestemte meg for å prøve ganske fort.....måtte vente litt på såpass vind at det gikk an å få opp skjermen ..og joggu var det marginalt først kvarteret....men holdt høyda og etterhvert over star...og smått om senn så løsna det...kom ikke høyere enn litt over 2400 ....(600m over start) og dro en tur mot butterfly wally ....ingen vits i å overdrive så lenge ryggen er skral..men begynner så smått å bli litt bedre.... Så blir vel lengre turer etterhvert .... Standard perfekt landing på plenen utafor der vi bor....og "smiley" og gjengen var på plass med en gang og knepte av glider og cellepakka nesten før je rakk å få av hjelmen :o)....og magaskinnet står alt som et trommeskinn :)

1 kommentar:

  1. Har sitti å vente på flere oppdateringer fra ferien, men det gikk vel opp for meg etterhvert at dere faktisk har ferie, og ingen plikt til å oppdatere underveis;) Gleder meg til å høre om ferien, se bilder og freshe solbrune ansikter:) Det er noe annet enn dere vil møte her, haha:) Blåblek og stusselig velkomst venter dere, hihi:)

    SvarSlett