tirsdag 28. august 2012

Ting på gang

På sykehuset i nesten hele dag.... Det begynte med at jeg skulle inn til forundersøkelser for operasjon av siste skuldra (høyre)..... Men ryggen fikk seg en smell for 6 uker siden og vil ikke bli bra...og det var vel dette som Lege Ola Gjøra så.... så det endte med  en noe mer omfattende undersøkelse og skal etterhvert på MR på ryggen da han mener det kan ha dukket opp noe forkalkninger  etter bruddene og operasjon...9 år siden.

Så da kan det vel fort hende at det blir operasjon både på skulder og rygg...i løpet av vintern... Og kan det hjelpe litt er det ikke meg i mot....Å ligge å fly å kjenne at beina...som en helst ska lande på , dovner bort er ikke noe serlig ..så i sommer har flytiden stort sett begrenset seg til under 2 timer....og på den tida kommer en ikke langt..

Så sjøl om det blir mye på en gang er det vel et håp om å kunne møtte flysesongen 2013 med "ny" kropp :)...Det blir vel som å rerparere en bil med brukte deler men det kan vel nesten ikke blir værre en det er ..så vi ser posivtivt framover :)...

Først en dag med østavind og kanskje bang.....og så er det att 3 dager med fisking...litt mer jobbing og så blir det 2 uker med flyging i Tyrkia....og så....

Står på "rykker inn på kort varsel" liste så da er det bare å ha telefon på seg støtt og vente på at noen ikke har møtt opp eller at noe har kommet i veien så en slipper unna den vanlige 3mnd ventinga :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar