Minst like tradisjonsrikt og viktig er det med riskrem..... en skær først eta ribbe så øra heng som rå lomper ...helst to runder...og da en knapt nuk greier å puste så skarn ha på en rikelig posjon med riskrem....om en har egen maga før dessær hæll itte får væræ opp tel hør enkelt
Og tel maten må det tel nå drekke....og uansett om en tiss det er gøtt hæll itte så mån ha akkevit :) Før itte å tala om jule øl..... litt tjukkere hæll vanlig og med litt meir smak....akkurat som resten ta jula.....skar væra litt ekstra ....
Og så er det no småting tel som hører med.... Etter dager med feit mat og ribbefett er det itte bære vasselina som hungrer etter no anna....Forskjellen er vel at je greier mæ gøtt uta Grandiosa...så en dag i romjula med lutfisk...og kalkunbryst på nyttårskvæl...da er jula nesten fullkommen.... Det eineste som mangle da er litt flyvær...så en har en grunn ekstra utenom å gå ta sæ litt fett tel å bestige en liten topp
God Jul alle samma og et Gøtt Nytt flyår hæll å det måtte væra :)
Detta så jo meeeget godt ut, selv om det er ett par uker siden vi også hadde ett slikt etergilde. Fine bilder Erik. Dette kan vi vel eta hele året?? Hva med å grille ribbe på Holungsøy tel sommars???
SvarSlett