lørdag 6. november 2010

Første dag med høydeturer ble bra tross tvilsom værmelding

Endelig var dagen kommet ...kikka på flagg hele veien oppover da vi visste at det var spådd noe vind...vi gamblet på at kulda skulle gjøre det stille nedi dalen og på start og at evt vind skulle holde seg over oss....Vel framme på start gjorde jeg meg klar for å "teste" lufta og ta i mot elevene nede på sletta med radio..


Lufta var som vi hadde håpet ..stille og fin...det var bare å gjøre seg klar..Vi hadde gått landingsrunder og forklart i tillegg til å bruke radio så de fleste var greit innstilt på at de var klar...Dog var vel ikke selvtilliten overveldende. Men det bør den heller ikke være ....Litt skeptisk er stort sett bare bra ...Førstemann ut Trond... Fin turSå kom de rennende ut Rune... Ørjan... Monika og Ida.... Per trodde ei stund at vi ikke hadde med nok vinger men løp fort ned i bilen og henta da jeg meldte det oppover pr radio


Da hadde alle fått sin første tur ...inkludert Maren fra Sportwing..
Liten debrif og opp igjen med hele bunten + Størstemann fra sportwinglaget..


Trond først ut igjen...vinden hadde snudd fra nord til sør nede i dalen og vi var smertelig klar over at det måtte være ei vindskjæring der .... Trond merka den men vi valgte å fortsette og resten av gjengen kom seg ut og fikk sin tur nr 2 med ikke alt for ille turbulens...Grei dag med brukbart utbytte så vi valgte å avslutte i stedet for å satse på en sistetur og kanskje noen måtte stå igjen i bakvind...Oppsummering: mange brede smil som det så ut som det ikke gikk an å viske bort ...kommentarer og gestikuleringer ... i natt skal det sikkert drømmes og gjenoppleves..og i morgen er vi på tur igjen..forhåpentligvis til enda bedre forhold...spådd stille så vi kanskje slipper vindskjæringa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar