mandag 16. august 2010

Heidal starten får nytt ansikt ,,,, dugnadsnytt

Vi hadde en dugnad i fellesferien men måtte ha fler før entreprenøren begynner å fylle opp og runde av terrenget oppe ved veien.. Som seg hør og bør tar vi med et "før..bilde" fra i vinter der det må sies at det er litt skog...

Og så kommer det et "etter..bilde" fra omtrent samme vinkel...


Det bør nå vise at det har sildret litt svette fra ymse panner...
Jeg ...Olav Oppsanger ..Johannes Moger...Geir Markeng..Rune Sørlie...og Thor Arne Jacobsen ..Geir Holte.. Kristian Eriksmoen..Thor Landgraff...Bjørn Joakimsen.og Pål Gjersvik har svingt motorsag og ryddesag...og bært digre stokker og ryddet kvist så stedet knapt er til å kjenne igjen..Noen en av dagene ...noen begge.

Bratt er det så en godt burde vært klonet med fjellgeit men vi med dårligst helse gikk bare over til å bruke alle fire...og med fire "labbs" trekken på gikk det på et vis....

Vi har nå ryddet bort alt som må til for å fylle på bærelag langs veien og samsmasse utover starten der steiner og groper skal gjemmes..videre har vi funnet igjen ei hytte nede i villnisset og det går knapt nok å bomstarte så jævlig at en treffer noe tre lenger.

Dog må det sies at vi bare har fått felt...kvistet og fraktet mesteparten av det som skal brukes til ved av grunneiere...men det er igjen litt bæring både oppover og en del nedover men det er bare barnemat i forhold til det som alt er gjort.. Jeg vil tippe at det som må til er gjort på en snau dag med det mannskapet vi var i helga..

Noen av oss tok en flytur på lørdag men søndagen var heller tvilsom..noe røyken fra boksen viser...stri bak på flagget og inn på rampa og mye rart midt i mellom ..
Til helga er det TrontreffOg sikkert vanskelig å samle folk...neste helg deretter drar jeg til Tyrkia...så hvis noen brenner av lyst så er det noe bæring igjen...hvis ikke må vi vel ta det da jeg er tilbake...vi får se:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar