søndag 14. februar 2010

Vinsjinga er godt i gang...og dagene blir lengre




Det er mye positivt om dagen..Vi er i gang med vinsjinga og mange brede smil å se på isen Etter en forholdsvis lang "drakamp" fikk vi endlig lov. Vi har vel kanskje strekt stedsnavnet Botsenden litt langt men iflg "korridorsnakk" er det nok like greit at vi driver utafor båthavna...Mer åpent og fin is. Litt kluss med lina i går men det ble en god del trekk lell..Vi hadde besøk utenfra av Johnny R og Petter P som etter litt overkorrigering til å begynne men etterhvert fikk bra dreis..



Fikk meg 3 turer sjøl og de to første såpass høyt at jeg kunne se innover mot Vollkoia..innafor Høsbjør.Og den siste turen fløy jeg hjem sjøl om wiren hekta seg i trekket til vinsjen så Geir måtte avbryte..Det ble en laaaaaaaav tur over brumunddal men med god margin læll...Landa bare 35m unna garasjen min som vingen ligger i...rigge ned på egen gårdsplass etter en fin dag på isen...setter en egne spiss på det :)


Noen av pg pilotene dro opp på Høsbjør og fikk seg en tur derfra da vi ikke har kommet skikkelig i gang med PG vinsjing igjen.....enda...men det kommer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar