søndag 19. juni 2016

Bøverdalen....Juvass

Så ble det bøverdalel...litt utpå i går lørdag.. Vi kom som vanlig litt sent opp til dalen og begynte stignigene...

Passerte gressletta der Henrik..og vågåelevene sto.. Der stod det fint inn...men vi kjørte nå opp på toppen.  Som vanlig var det slaps..så det ble en runde med skravling med vingene fortsatt liggende på taket.. I løpet av første halvtimen stod det inn brukbart en gang..så ringte ned til Henrik for å høre ståa der..Som vanlig fint inn.

Så dro vi nå dit og etter en ørliten befaring ble det rigging...rigga meg stort sett ferdig og snudde meg rundt for å starte.. Det sto vel inn med 3-4.. helt fint..skygge stort sett over alt men vi hadde sett at Henrik skudde fint uti der

Vel ute i lufta kunne det vel først minne om termisk hang..med noen veldig svake bobler innimellom ..så det rusla sakte men sikkert opp.
...

Fløg rundt litt hit og dit men kom aldri høyt... så etter en snau time var jeg bortom dugurdmålskampen for å sjekke om jeg evt kunne topplande og ta bilen ned... og gikk inn i dagens beste boble mens jeg leita. 
Ikke sterk men rusla javnt opp til 1900m og drivta mot juvasshøe... Og så ble fristelsen for  å fly litt bortover større enn lysta til topplanding Så det endte med en tur innover forbi grusplassen.. Der stor det alt en gjeng som hadde flydd testoppgave... Bøverdalen blir sene men gode dager...og vi fikk tid til både grilling og skravling med nogo attåt etter vi kom att :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar