torsdag 16. juli 2015

Variabel ferie

Vel som vanlig da det er NM i hanggliding eller man har ferie....ser det ut som været bestemmer seg for å holde oss for narr..... og alt er normalt...en og annen flydag innimellom men regelen ser ut til å være regn...

Nå hadde det vel ikke vært så mye bedre uansett for min del siden jeg fikk diagnosen ei uke uti ferien ( etter legen var ferdig med sin ferie)

2 stygge prolapser i ryggen...så det er vel ikke så rart at det har vært litt vondt.. Men fikk nummeret til Brumunddal kiropraktor av legen og ringte så fort de åpnet og kom inn første dag....snakk om service da en først har ferie og helst vil komme i form igjen så fort som mulig.... Skikkelig undersøkelse...røntgen og gjennom gang av MR bilder... Og begynte på den nederste prolapsen...siden den trykker på "størs" nervebane og forårsaker mest smerte og "udugelighet"

Holdt på lenge for å få lea på "driten" men til slutt gikk det..... fikk heldigvis ny time i dag og sjøl om det var vondt og stølt etter i går gikk det mye lettere å få lea det i dag...så det kom en smell ganske fort...Så får vi tru smerter og "smådyr" under huden blir borte etter hvert...Artig og kanskje kunne fly et par timer att ...eller fire :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar