tirsdag 14. april 2015

Det braker snart løs

I dag skriver vi 14 april.... Jon har alt  vist at det er mulig ..og de fleste av oss andre som har en tendens til å jakte kilometer og mil....vet så inderlig godt at siste halvdel av april og utover ofte byr på bra muligheter for sådan...baksiden er høynklaka fingre og et ansikt så stivt at det knapt nok kommer ut annet en "runde" bokstaver..

Ready...som ofte har en tendens til å ha rett...melder nordvestlig..ikke alt for mye vind... inversjon på ca 2000m på lørdag... Men vi som har vært ute en dag før har ofte opplevd at termikken går en del høyere en det både ready og "seilflysvensken" melder... Uansett er 2000m endelig kaldt nok.. og endelig høyt nok også hvis det ikke er for langt mellom boblene.

Noe annet er om vinterdekkene fortsatt skal sitte på til helga eller om det er på tide å følge resten av verden og bytte.
 
En ting er i hvert fall sikkert....vingen skal på taket..og Heidal er målet..så får vi bare håpe på at værgudene holder det di lover nå først i uka .. Kroppen er nok ikke helt i distansemodus enda men en oppvarmingstur ned til frya hadde uansett smakt godt :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar