fredag 28. november 2014

Turbotid

Hvis noen vet hvor denna høsten har  blitt av så gi meg et hint...  Siden det blir "tidligferie" på sommern pga ymse omstendigheter med ferieavvikling på sykehuset.. ble det da Keffalonia..hellas.
Egentlig en kjempefin plass.. Men siden det da ble tidligferie trodde jeg høsten skulle bli stygglang..

Men så vart det plutselig bestemt at vi skulle ta en "Krakowtur"..
 
4 dager virka som ganske brukbart ...Men tia går fort og etter å ha traska rund på alle tenkelige og utenkelige plasser.. Var det plutselig tid for å dra hjem.. Enda vi ikke hadde fått vært i saltgruvene enda.. Så da er vi nødt til å ta en tur til. Når ?? det får tiden vise..
 
Så var det tilbake til en lang høst ...men så plutselig dukka det opp en mulighet til Lanzarote...og av gårde bar det.. og du verden  så godt det var å komme dit å få flydd igjen...så etter å ha kommi att derfra var det plutselig 7 november og godt utpå høsten...
 
Man tror at man har god tid...men så dukker det opp møter.... samlinger...en haug med uforutsette gjøremål...Og oppå alt dukka det plutselig opp en haug med kandidater som skulle ta fagprøve nå like før jul... Så plutselig er det ikke en ledig dag igjen dette året...Hvor har høsten blitt av...men den har vel druknet i alt anna...
 
Passelig stressa og sliten får tilfeldigvis Anita fri i jula....En fenomenal anledning til å få slappa av litt...så etter noe planlegging og surfing på nett, er nok en Lanzarotetur i år på plass.. Og før en vet ordet av det skriver vi 2015 :)
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar