lørdag 1. februar 2014

Februar har begynt og sørøsten fortsetter

Vel... hva skal en si...østavær er som regel drittvær...eller drittvær i anmars men så til det positive:

Sørøst er rett inn på bangs...og sjøl om hang kanskje kan bli litt kjedelig i lengden så er det nå både fin trening og skikkelig moro i hvert fall første timen :)
 
Ble nå en del folk i dag og ...trøkket inn på start var bare sånn passelig så stressa ikke så veldig med å starte.. Vil jo helst fly ei stund da en førstes er ute i slik ærend... Ørjan starter først og legger seg til venstre...uten å få det helt store..bærer brukbart men det skaper ikke direkte panikkstemning om å komme seg fort ut på start... Så øker det på ørlitt så Trond  satser... og det løfter da sannelig brukbart utover...ikke veldig men sånn passe... så jeg starter instrument og begynner å kle på meg sæla...Arne kommer seg i lufta før je rekker å snu meg og henger han og... Så da er det bare å lunte ut.
Fint hang men svakt og  ikke like bra løft over alt...så etter å ha skrapt litt ved start stikker jeg på "gratiskhaugen"... og det virker der og ...ei stund ..så blir det slapt så jeg drar mot start igjen........att og fram.... etter maaaaaaaaaaange runder prøver jeg en tur på gratishaugen att...akkurat framme skifter røyken på pipa tel hanne fra sørøst til ren øst og snaut det... hanget blir borte og motvind ut att...taper mye og passerer start drøye 100meter under.. Ser "Erikgropa" som eneste redning og kommer egentlig ikke helt fram før det løfter lokalt....og vips...eller litt mer enn vips..så er jeg over start igjen.. Men etter hvert begynner sikten å bli til dels dårlig gjennom brillene så jeg bestemmer meg for å lande..Svein og Arne har alt landa og Trond lander mens jeg flyr ut fra hanget... tar litt tid å komme ned og for sikkerhets skylt skubber jeg unna brillene da je ska lande så je i hvert fall ser litt...
Så vart det nå en time på februars første dag... ..Så får vi se å lenge det fortsetter :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar