søndag 4. august 2013

Tia går fort

Noe som heter at tia går fort da en har det moro.... ja...har vel det da...for tia går i hvert fall styggfort..

I mårå er det inntak ta nye lærlinger så ska møte døm på Rudshøgda...og da blir det i hvert fall fire dager til ende med gjennomgang av rutiner...kurs...verktøykasser...faddere og en heil haug med anna.

Hatt ei helg litt utenom det vanlige.... har begynt å bruke båten ...så vidt før den ska opp att...så i går vart det øbbør..tel mæddas... god fisk.. I dag har det vel egentlig vært flybart men dagen har gått med tel leilighetsvisning...stort sett hele dagen.. Espen fikk seg vel en tur før det plutselig kom en vindøkning av dimensjoner....trea låg flat her i dalen og tørrkvister og drit flaks rundt omkring...greit at det itte er følk i lufta da slik skjer...

Ei uke med lærlinger... Og da den uka får gått så bærer det til en verdensdel vi ikke har brukt så mye tid på enda...så får vi se om det blir mer i framtia.
Karibien er jo kjent for mye bra, så dette blir en prøve...og er det så bra som det kan høres ut som så er det vel slettes itte umulig at det blir en tur tel dit i vinter.. Time vill show :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar