fredag 31. mai 2013

Her går det unna

Man kan begynne å lure på hva som skjer med tida..eller med oss.. Tenker liksom at det ikke var så veldig lenge siden en gikk og venta på at det skulle bli lysere kvelde......men det var våren 2012...hele året mellom er som blåst bort.
En mulighet er vel at en begynner å bli så senil at en knapt nok merker det som skjer rundt en ..men har da egentlig følelsen av at jeg får med det som er og...og enda litt til.

Men sjøl om det er lange lyse kvelder så er det alltid noe å henge fingra i...og det er vel der det ligger...så lenge en har mye å gjøre ..og helst ville ha gjort dobbelt så mye så rasa tida forbi i en helvetes fart.. så da har vi vel ittno anna å gjøra da enn  å dilte etter.

Skulle egentlig ha fått tømt sjela helt men nå er det jobb...først dømming av fagprøve ..så stadion på hamar...så tannlege...så skal vi kanskje fly litt før vi skal jobbe heme..fly litt tel kanskje eller jobbe på lørdagen og så konfirmasjon på søndag...og da er det sannelig mandagen igjen med jobbing...og hårklipp og enda mer jobbing og kurs i Harstad og............. snart kommer snøen :P

1 kommentar: