søndag 28. april 2013

Helsesjekk de luxe

Da var endelig dagen kommet.... greit flyvær sjøl om det var mye skygge og bakvind innimellom i heidal.... Ca 10 pg og 10 hg hadde tatt veien og en ganske stor andel av distansejegere.

Jeg for min del hadde to mål.. Finne ut om den nye typen trening på Fønix hadde gjort susen på setemuskler og piriformis....Beinet har jo dovna bort på de to siste årene på turer av litt lengde...
Og så var det to opererte skuldre...den siste nå i høst....var vel mest skeptisk til den.

Øyvind og Stein Are starta først  og tross mye skygge så bar det til værs... Trond og Jon træla litt i litt rotete luft før de kom ut....Så Nils Åge og meg...og opp bar det..

Har ikke flydd Litespeeden på et år nå og husker knapt nok hvordan handlingen var...men det var absolutt ikke noe å klage på..og i 2200 var det bare å peise nedover.... Inga sky på Torgeirkampen så bestemte meg for å gli midt i dalen og mot Teigkampen...og heller svinge mot Torgeir hvis det begynte å utvikle der...men det ble Teigkampen...litt skeptisk ei stund da det sank mye mot toppen men det lå ei fet sky der og vel over toppen delvis på lesida gikk det solid opp.... Etter hvert nedover var det såpass skysug så en måtte fly litt siksak utenom skyene for ikke å bli sugd opp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nådde igjen Jon sør om Fåvang og Stein Are og Øyvind på Øyer/Hafjell...og hadde trua på å kunne slå følge..men plutselig hadde bobla passert og hadde brødsynk så var på tur til jevnejordet for landing..men etter x antall svinger på ei svak men god boble så var jeg på 2300 att og kunne fortsette ferden... så ble det litt for mye vimsing rett inn for Lillehammer og til slutt et noe spenstig rutevalg som viste seg å være 10 min feil.... kom på utur med syklusene og plutselig var alt blått.... og som vanlig før man har trekt ut alle spilene så er himmelen full av flott Cumulusser igjen...men sånn er det bare .... Og kroppen er blitt testa.... Verk i høyre skulder etter ca 3 timer ...og rygg og bortdovning i beina var ikke å spore plager av noe dimensjoner så da er jeg ganske så fornøyd :)..... ......................
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar